Kőbánya a kőbányaiaké.

 2010.09.13. 15:58

Üdv mindenkinek!

Ezt a blogot azért indítottam, hogy kiméletlenül feltárjam és bemutassam mindazt, amit Kőbánya és a kőbányaiak ellen elkövettek és elkövetnek !

Kendőzetlenül a maga meztelen valóságában mutatom be az eseteket, és - ha ismert előttem - akkor az azokban érdekelt személyeket is !

Vajon miért is az a mottóm, hogy Kőbánya a kőbányaiaké ?

Csak nem azért, mert a jelenlegi önkormányzat is tele van nem kőbányai illetőkkel ?

Esetleg arra is gondolhatok, hogy aki nem itt lakik, él, nincsenek kőbányai gyökerei, vajmi keveset, ill. valószínűen semmit sem törődik a döntései következményeivel, hiszen nem az Ő bőrére megy ! Neki bizonyára a szép statisztikai mutatószámok, a bármi áron elérhető rövidtávú "eredmények" a fontosak, amiért mindent meg is tesz nem törődve a jövővel ! A saját gazdagodására viszont gondosan ügyel !

Ha jól tudom, az önkormányzatokat azért hozták létre, - mint az elnevezése is mutatja - hogy a helyben lakók közül kiválasztottak intézzék az önnön dolgaikat a saját közösségük érdekében és javára !

Ez most a legfontosabb döntés Kőbánya, és a kőbányaiak érdekében, az önkormányzati választáson október 3.-án !!!    Itt a lehetőség, hogy Kőbányát végre a kőbányaiak irányitsák, azaz a saját kezünkbe vegyük a saját környezetünk sorsát !

Elég volt a betolakodókból, ejtőernyősökből és az ide irányított pártkatonákból! Láthatjuk milyen " kiváló" munkát végeztek regnálásuk alatt, melynek eredményeként Budapest valaha egyik leggazdagabb kerületéből sikerült sereghajtót csinálniuk.                                       
Most is erre készülnek. Kezembe akadt az Mszp jelöltjeit és bemutatkozását tartalmazó kiadvány, és majd hanyatt estem, mivel a számtalan külsős jelöltjük között olyan is akad aki még a rá kiosztott választókörzetének az alapvető jellemzőit sem ismeri !

Mindegy, részükre csak a húsosfazék közelsége a lényeg bárhol is legyen az.

No ez az, amit nem szabad hagynunk !!!

A már nevesített részeket a holnapi bejegyzésemben ismertetem !


Üdvözlet minden valódi kőbányainak :  A Kőbányász

A bejegyzés trackback címe:

https://kobanyaiak.blog.hu/api/trackback/id/tr952293080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása