Üdvözlet kőbányaiak !
 
Kísértet járta be ma Kőbányát, a múlt kísértete? Itt volt ma  Fletó, az őszödi rém !
Jött, látott, handabandázott, Orbánozott, majd távozott.
 
Hallgatósága túlnyomórészt az "ingyenutazók" táborából került ki, akik önfeledten ( pl. a 13. havi nyugdíj elvételét is feledve ) felállva, tapssal - két hölgy piros és fehér kendő lobogtatásával - fogadták bálványukat.
 
Az eseményről tudósítani akaró Hír Televízió stábját azonban az egyik helyi szocialista képviselőjelölt (Varga Mónika)  kiutasította a teremből. Arra hivatkozott, hogy az esemény nem sajtónyilvános. Az ATV stábja ugyanakkor bemehetett, amire a képviselőjelölt azt mondta, ők "exkluzívan vannak ott".
Erre a hallgatóság egy része a Hír Tv munkatársait kitaszigálta a teremből, becsmérlő kifejezések kíséretében. Jellemző, hogy a házigazda Élő Norbert még csak kísérletet sem tett, hogy ezt megakadályozza.
Gyurcsány Ferenc beszéde  a hallgatóság igényeit elégítette ki, azt kapták, amit akartak.  Azért két dolgot megemlítenék. Míg Orbán Viktor miniszterelnök urat Ferenc József, Horthy Miklós és Kádár János utódjának nevezte - akik kivégzéssel kezdték, végül a nemzet atyjává lettek -, addig önmagát -szerényen- Széchenyi, Kossuth, Ady és Bíbó szellemiségének folytatójaként jellemezte.
Az esetleges visszatérésével kapcsolatosan csak sejtelmes "lebegtetést" alkalmazott.
Teátrális jelenetek kíséretében - vastaps, felállás stb.- távozott a teremből. Odakint a közterületen várta Őt a Hír Tv stábja, és követte nem kevés "fan"-ja társaságában, akik- állítólag - az Előd utcánál verték is a Hír Tv munkatársait. A rendőrjárőr kb. 10 perc alatt ért ki a helyszínre. Látható, hogy a szervezők gondosan és alaposan előkészítették a rendezvényt és annak biztosítását.  Vagy mégsem ?!?
Gyurcsány úr a Körösi Cs. S. út felé távozott. Remélhetőleg megmutatta Neki valaki a számára helyes irányt azaz a Venyige utca felé vezetőt !
Úgy látszik a kőbányai szoci rendezvények fejlődése megállíthatatlan : először a Kőbánya Infó szerkesztőjét tessékelik ki, most másodszor a Hír Tv munkatársait inzultálták. Harmadszorra már lőni is fognak ???
No ezért nem szabad többet a hatalomnak még csak a közelébe sem engedni Őket!!!
 
Nem adjuk Kőbányát !
 
Üdvözlettel: a Kőbányász

A bejegyzés trackback címe:

https://kobanyaiak.blog.hu/api/trackback/id/tr612302941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

entrium2010 2010.09.22. 11:53:16

Jó lenne ez a blog, csak hiányolom a részvételt. Javaslatom, vagy tanácsom: többet kellene tennie a létezésének az ismertetése érdekében! Üdv!

Kőbányász 2010.09.23. 16:04:11

T. Entrium !
Köszönöm kedves sorait !
A létezésem ismertetésére, figyelemfelhívásra, gondolom leginkább az info szerkesztőségének van meg a lehetősége !
Talán ha az olvasók igényeként merülne ez fel feléjük, bizonyára teljesítenék azt.
Kőbányai üdvözlettel :
a Kőbányász
süti beállítások módosítása