Mi esik, ha fúj?

 2010.09.22. 06:56

 

Azt sem tudja az Mszp import-betolakodó, címzetes közgazdász polgármester jelöltje, hogy mi is esik, ha fúj !

 
Kőbányaiak ! Ekkorát még nem nevethettünk  az ATV műsorán !
 
Mielőtt még bárki megkövezne kijelentem, hogy nem vagyok az ATV törzsnézője !
Miután célom az, hogy a magam szerény eszközeivel is próbáljam megóvni Kőbányát a betolakodó, ejtőernyős, önjelölt – a húsos fazekat feltehetően teljesen kimerni akaró ál-kőbányaiaktól kötelező volt megnéznem az Egyenes beszéd c. műsorban Élő Norbert felejthetetlen, kabinet - alakítását !
Megérte ! 
Ennyi sületlenséget, szakszerűtlenséget, közgazdasági nonszenszt,  mint amit Élő N. elmondott még nem hallottam élő (!) - egyenes adásban !                        (ha pedig felvételről ment, akkor még rosszabb a helyzetük, mert simán javíthatták volna ezt a hablatyot !)
Az állítólagos közgazdász úr a párttársa Horváth-mosoly album- Csaba legeslegújabb ( n+1.-edik ) – ötletével próbált kampányolni.  10 Milliárd Ft-os a devizahiteleseket újabb, hitellel segítő homályos alapot  hoznának,  állítólag létre – valami eszement , össze-vissza programmal !
Először is jó Mszp-s szokás szerint, réveteg tekintettel ostorozta a jelenlegi kormányt , imígyen :  ” meteorológus barátom mondta, hogy amióta az Orbán kormány van hatalmon, azóta állandóan esik, hol az eső, hol a svájci frank !”
KÖZGAZDÁSZ úr, ha a svájci frank nálunk esik, akkor vele szemben a Forint erősödik,  azaz jóval kevesebb törlesztést kell az ebben eladósodottdevizahiteleseknek Forintban fizetniük, ami kiváló !!!
Ettől a svájci frank esési fóbiájától az egész riport alatt sem tudott szabadulni prof. Élő  N. és még az ilyen esetekre nagyon figyelő, azonnal segítő,  teljesen lojális  Kálmán Olga sem vette észre a szarvashibát ! 
Ajjaj ! Az idő és a karaván, halad !
Az természetesen fel sem merült a hírigazgató asszonyban, hogy a nézőket igenis érdekelné, hogy ezt a „bagatell” összeget honnan is teremtenék elő – csak nem a lenyúlt  pénzekből,  alamizsnaként ???
Köszönöm az ATV.- munkatársainak,  és személy szerint Kálmán Olga hírigazgató asszonynak,, hogy ezen riportjával megerősített, és talán akaratlanul is igazolta azt a törekvésemet, hogy a  nem kőbányaiaknak lásd például ezt a riportot is, semmi, de semmi keresnivalójuk  a kőbányai önkormányzatban. de még a környékén sem, soha  !!!
 
Kedves, igaz kőbányaiak, ezért is kell október 3.-án kizárólag a kőbányai jelöltekre szavazni !!!
 

Kőbányai szívvel köszönt, minden igaz kőbányait  :   a Kőbányász

A bejegyzés trackback címe:

https://kobanyaiak.blog.hu/api/trackback/id/tr912314079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása