Csapjunk a közepébe!

 2010.09.15. 09:41

Szép napot az igaz kőbányaiaknak !

 

1./ Az Mszp polgármester jelöltje - a most éppen "importáru" Élő N. aki a XII. kerületben lakik, és ott is próbálkozott az előző választáson a polgármesteri hatalom megszerzésével - ami persze nem jött be az ott lakók bölcsességét mutatva - most ide Kőbányára delegálta a pártja, hátha itt, mint régi piros bástyájukban el tudják sütni.

A beetetési módszer ugyan az. Az újságja a Kilátó ott "Hegyvidéki" volt, itt "Kőbányai".  Plakáthegyek a válság kellós közepén, azonos szlogenek, némi Andó ( Ő is XII.ker. lakos - azaz szintén - "elkötelezett" kőbányai ) féle 8 évvel ezelőtti KÖZ-helyekkel dúsítva,, és mindenhol a helyi elkötelezettség hangsúlyozása, amikor és ahol indul éppen - annak megfelelően !

Máris nyeregben érzi magát, hiszen olvastam a Kőbánya infón, hogy a nyíltnak hirdetett rendezvényükről enyhén szólva kiutálta az ott nem képviselőjelölti minőségében, hanem a Kőbánya infó szerkesztőjeként tartózkodó Arold Imre urat aki emellett - vele ellentétben - született kőbányai lakos is !

Persze, mint az Mszp új titánját, tolják is rendesen a főnökök. A múlt héten a megifjodott pártjából Kovács Laci bácsi győzködte a döntően a " nekünk már nem kell bérletet vennünk" összetételű és szerény létszámú tagságukat. Most pedig Szanyi-kapitány tartott hirtelen zárttá vált nyílt fórumot, majd jön Fletó, utána pedig a Red Jackson ( alias bikicsunájt ) és H.Csabika is. Csoda egy csapat. Az a csoda és a hiba, hogy még szabadlábon !

Nagyon kéne nekik Kőbánya, de NEM ADJUK !!!

Kőbánya szégyene lenne, ha Kőbányát nem kőbányaiak irányítanák, hanem betolakodók, ejtőernyősök !

Rajtunk múlik, hogy ezután is emelt fővel, egyenes derékkal és büszkén hirdethessük igaz kőbányai mivoltunkat !!!

 

2./ Minden jót Mónika ( Varga Mónika )

Leginkább sajnálom Önt, mert felettébb gyorsan ide exportálták ( ha jók az infóim kegyed XI. kerületi lakos és emellett Élő N. közvetlen munkatársa )                          

Bemutatkozásában kőbányai kötődését azzal próbálja igazolni, hogy itt a munkája- gondolom az Mszp irodán, ami nem annyira igazán Kőbánya-, valamint, hogy az édesanyja hosszú ideig dolgozott a sörgyárban. Hát ez igazán necces, mondhatni majdnem semmi, ami a személyes kötődését illeti !

Gondolom hivatalból olvassa a főnöke pártújságját a Kilátót ahol a 12. választókőrzetben - ahol Önt indítják most - egy hónappal ezelőtt a jelenleg is ott pöffeszkedő dr.Pénzes K.-t jelölték, de úgy látszik rájöttek arra, hogy az elmúlt ciklusban a köz érdekében végzett 0 azaz Nulla tevékenységét a választók bizonyára "honorálni" fogják, így átrakták a 11.sz választó kőrzetbe, amelyet szintén olyan jól és alaposan ismer, mint Ön a 12. sz. választókőrzetet !                                                

Mire is alapozom ezt a kijelentésemet ?  Arra, hogy a már említett bemutatkozásában kizárólag az Újhegyről, és a panelproblémák megoldásáról beszél, tehát halvány fogalma sincs a teljes kőrzetről. Lehet, hogy meglepetés Önnek de a kőrzet 90 %-a családi házas övezet, így pl a Sibrik telep és a Kertváros.                                                                                        

Természetesen mindezt részletesen megkérdezheti a szintén ebben a kőrzetben induló, de született kőbányai képviselő jelölttől Arold Imre úrtól aki ITT otthon van !

Megtehette volna ezt a nyílt-zárt fórumukon is, ha a főnöke, mint "gondos házigazda" nem távolítja el Arold Imre urat !

Kőbányaibb Kőbányát a kőbányaiaknak !!!

Üdvözlettel: a Kőbányász.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kobanyaiak.blog.hu/api/trackback/id/tr612297508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása